In ons instituut werken wij met de voor ons 3 beste merken op de markt en dit omdat we van oordeel zijn dat door deze behandelingen aansluitend met thuisgebruik van deze producten we de beste resultaten kunnen behalen voor uw gelaat.

Deze merken spitsen zich toe op sterke anti-aging, voorkomen of behandelen van pigmentatie, couperose, dehydratatie en voeden van het gelaat.

Daarom voeren wij bij een eerste kennismaking steeds een grondige huidanalyse uit en stellen u aan de hand daarvan een programma op om uw gewenste resultaat te bereiken.

ONZE MERKEN :

Environ

environ
Waarom is Environ de beste verzorging voor uw huid?
  •  wereldwijd pionier in huidverzorgingprogramma’s met vitaminen en antioxidanten
  • kan op meer dan 20 jaar ervaring terugblikken en staat nog steeds aan de top in de wereld van huidverzorging
  • is één van de weinige cosmetische producten die op medische congressen wordt voorgesteld
  • de concentratie en kwaliteit van de vitaminen in de producten zijn goedgekeurd door het Swiss Vitamin Institute, uniek in cosmetica
  • wordt uit overtuiging en in het voordeel van veiligere en modernere procedures NIET op dieren getest, geen toevoeging van bewaarmiddelen

Ericson Laboratoire

De meervoudige professionele therapie maakt het mogelijk om persoonlijke en doelgerichte behandelingen aan te bieden. Een compleet antwoord afgestemd op de specifieke behoefte van de klant : 15 soorten gelaatsbehandelingen eventueel in combinatie met een bustebehandeling

ericson

Esthederm

esthederm

Omdat iedere huid verschillend is, richten de verzorgingsproducten en behandelingen van  Institut Esthederm zich op de verschillende disfuncties van de huid:

  • dehydratatie,
  • overmatige talgvorming,
  • gevoeligheid,
  • structuurveranderingen.

Omdat iedere huid veroudert, behouden de Time Cellular Care gelaats-verzorgingsproducten de jeugdigheid van de huid. Ze bevatten allemaal het
Time Control System (TCS) patent: Het TCS behoudt het celmetabolisme van een jonge cel en gaat de oorzaken van huidveroudering tegen.

De verzorgingsproducten van Institut Esthederm voeden de huid opnieuw op en leren haar om zelf in te staan voor haar eigen schoonheid.

De verzorgingsproducten van Institut Esthederm respecteren een bio-ecologisch schoonheidscharter.