Je wilt er stralend uitzien, jouw favoriete beautyproducten helpen hierbij. Toch zijn er een aantal producten die je echt in huis moet hebben voor de gelaatsverzorging:

  • Environ

    Onze huid verliest dagelijks vitaminen ten gevolge van externe factoren zoals stress, luchtvervuiling en te intense blootstelling aan UV-stralen. De Environ® filosofie is gebaseerd op het gezond maken/houden van de huid door het chronisch tekort aan vitaminen te corrigeren. Op deze manier worden alle cel- en huidfuncties genormaliseerd, wat leidt tot een gezonde, jeugdige en stralende huid. Niet de symptomen, maar wel de oorzaken van de huidproblemen worden aangepakt.

    Bekijk hier de Environ producten

  • Matis

    De professionele schoonheidsbehandelingen van MATIS onderscheiden zich in de verschillende verzorgingslijnen voor het gezicht en lichaam, voor de man en de vrouw.

    Elke lijn heeft diverse resultaatgerichte en ontspannende schoonheidsbehandelingen met elk een eigen behandelprotocol.

    Bekijk hier de Matis producten

  • Miracle Lips

    Vollere en gezondere lippen! Miracle Lips is een full spectrum lipverzorgingsproduct. Verbetert de vorm en de lipcontour, hydrateert en maakt de lippen zacht, Vermindert lijntjes en rimpels.

    Bekijk hier de Maracle Lips producten

  • Acticill

    Laat je ogen meer spreken! Maak je wimpers voller en langer op natuurlijke wijze met de mascara wimperverlenging en Acticill serum!

    Bekijk hier de producten van Acticill

  • Make-up Jane Iredale

    Deze make-up is niet alleen maar een verbetering van de traditionele make-up; het is een nieuwe technologie. Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen en dermatologen/

    Bekijk hier de producten van Jane Iredale

 

  • CURASANO

    Curasano een luxueuze en snelle zelfbruiner. De producten bieden een mooie goudbruine gloed. De producten kunnen eenvoudig en gelijkmatig worden aangebracht met een handschoen. De mooie bruine tinten blijft verschillende dagen zichtbaar.

    Bekijk hier de Curasano producten