GA VOOR EEN PERFECTE GELAATSVERZORGING:

Het beste resultaat in deze 3 stappen:

1: EEN MOOIE HUID BEGINT BINNENIN

Schoonheid lijkt alleen uiterlijk te zijn, maar wij geloven dat het iets dieper begint… Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je plaatselijk aanbrengt. Crèmes en lotions zijn belangrijk maar hun werking gaat maar tot op een bepaald niveau.

Ons gamma voor de huid is de eerste stap in een doeltreffende huidverzorgingsroutine. De wetenschappelijke formules bieden een oplossing voor de specifieke huidproblemen en bieden een globale ondersteuning van de gezondheid van de huid. Gamma: Skin Vit A+; Skin Antioxidant; Skin Omegas; Skin Accumax; Colostrum – C

2: Environ IONZYM DF behandelingen:

COLLAGEEN BOOST
De topper van alle verzorgingen! Een gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitamines. Helpt de aanmaak van collageen te stimuleren, rimpeltjes en littekens te verzachten en verslapte huid te verstevigen. De huid zal er voller, gladder en jeugdig stralend uitzien!

INTENSIVE Voor wie alleen het beste wil!
Elke zone van het gelaat wordt behandeld met de unieke DF Ionzym Probe om maximale opname van actieve ingrediënten te verzekeren, in combinatie met een opnamebevorderend masker.

FOCUS De alliantie voor een stralende huid!
Twee zones van het gelaat worden behandeld met de unieke DF Ionzym Probe om problemen te behandelen, in combinatie met een opnamebevorderend masker.

ESSENTIAL Voor wie de essentie zoekt!
Elke zone van het gelaat wordt behandeld met de unieke DF Ionzym Probe om maximale opname van ingrediënten te verzekeren. Ideaal in kuurverband voor een optimaal resultaat.

RENEWAL De ware oppepper voor uw huid!
Intensieve behandeling die de huid exfolieert en hydrateert. Ideaal voor zonbeschadigde huid, vale teint, puistjes, verstopte huid en littekens. Samen met de vitamines geeft dit een frisse huid!

LUNCHTIME Maximum resultaat in minimum van tijd!
Korte, intensieve behandeling op 1 zone met de unieke DF Ionzym Probe, enkel in kuur en in combinatie met de Home Roll Cit voor een optimaal resultaat.

2: Environ manuele behandelingen:

SENSITIVE Zachtheid en comfort voor de gevoelige en reactieve huid!
Kalmeert en verzacht de huid, herstel van de natuurlijke hydrolipide film.

DEEP CLEANSING Voor een fris gevoel en zuiverheid!
Diep reinigende behandeling, verwijderen van comedonen.

VITAL Vitaminen-boost!
Bij contra-indicatie van het DF Ionzym apparaat. Vitaminen en anti-oxidanten herstellen de celfuncties. De huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en straalt.

OPTIMUM Haal het optimale uit uw huid!
Door de werking van peeling en vitaminen wordt de huid gladder, zachter en zichtbaar jonger.

COOL PEEL SYSTEM Totale huidverjonging!
Kuur van 6 behandelingen, exfolieert, hydrateert en vernietigt bacteriën, waardoor de huid zuiverder en gladder is. Ideaal voor rimpeltjes, verslappingen, dikke en ruwe huid, open poriën, zonbeschadigde huid, rosacea. Verhoogt ook aanzienlijk de opname van actieve ingrediënten. 

3: Laat je natuurlijke schoonheid stralen!

Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de gezonde minerale make-up van jane iredale. Jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen.

Je krijgt de mooiste resultaten danzij de meest pure ingrediënten. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fjne texturen zodat jij elke dag weer straalt! De mooiste make-up die je kan dragen is een gezonde huid.

Bent u een absolute leek in het aanbrengen van make-up? Geen nood, ik leer u stap voor stap hoe je u zelf perfect kan maquilleren.Ontdek welke foundation het beste past bij uw teint en uw huidtype. Werk je best met een vloeibare fond de teint of beter met een losse poeder? Gebruik je best een zwart of bruin oogpotlood? Hoe breng je op een goede manier oogschaduw aan?

Kom het bij mij ontdekken, en leer vooral hoe je het zelf kan doen!

Bij aankoop van 250€ producten van jane iredale, is dit advies zelfs volledig gratis!