Voor de verzorging van jouw nagels, handen en voeten kun je terecht in onze prachtige nagel-studio. Het is belangrijk om goed verzorgde nagels te hebbenMet gezonde en mooie nagels maakt u altijd een goede indruk en voelt u zich zelfverzekerder. Dit alles komt uw uitstraling ten goede. Maak uw keuze uit onze verschillende behandelingen:

gelish1gelnagels 2

Gelish nagels

Professionele gellak is de nieuwste trend binnen de manicure behandelingen. Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in een veelvoud aan verschillende kleuren. Het resultaat: prachtige nagels die er fantastisch uit zien.

Meer info over gelish

Gelnagels

 

Gelnagels kunnen dienen om uw nagels te verlengen en te verstevigen. Dit is ideaal voor nagelbijters. De nagels zijn flexibel ook flexibel. Wilt u op je trouwdag kunstnagel? Mooie french manicure of een design-nagel staan prachtig op deze dag. Mocht u open schoenen dragen, french manicure staat ook heel erg leuk op de teennagels.

Meer info over gelnagels

Manicure

De huid van je handen is bijna net zo gevoelig als je gezicht en krijgt meer te verduren omdat onze handen constant bezig zijn. De verzorging van handen en nagels is dus heel belangrijk! Laat je handen en nagels heerlijk verwennen en verzorgen tijdens een manicure behandelingen. En er wordt altijd tot in perfectie gelakt!

Meer info over manicure